Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met ds. Harold Oechies

19 juni 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
19 juni 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:

Ds. Harold Oechies is sinds 2016 dominee van de Centrumkerk in Bilthoven. Hij is opgeleid als biblio- en psychodrama begeleider. Hij studeerde in Leiden Egyptologie, werkte als bijbaan bij een begrafenisondernemer en ontdekte daar dat het mensen nabij staan hem meer trok, zodat hij zijn studie veranderde in Theologie.
Harold – op z’n Engels uitgesproken – is in Sneek geboren. Na zijn studie is hij naar Zeeuws Vlaanderen verhuisd en was aldaar predikant. Via Walcheren is hij in Uithoorn terechtgekomen, waar hij de afgelopen elf jaar dominee was. Harold is 50 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen.

Organist: Gerard Zwart
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST (op dit moment nog niet beschikbaar.)
Klik hier voor de livestream.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. Je scant de QR-code met je smartphone (met de camera, scanner van je bankieren-app of een speciale QR-code lezer). Daarna kun je de link van je eigen bank kiezen en het bedrag invoeren.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100462 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!