Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dienst met René van den Beld

30 juli 2023 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
30 juli 2023
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtend dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

René van den Beld studeerde na de opleiding tot onderwijzer, theologie aan theologische faculteit in Groningen. Zijn eerste gemeente was Leek (c.a.) daarna volgden de Hervormde Gemeenten van Maastricht en Eijsden, Aerdenhout en Bilthoven (Noorderkerk). Na het emeritaat was hij anderhalf jaar interim-predikant in de Protestantse Gemeente Laren-Eemnes en ruim een jaar in de Protestantse Gemeente van Blaricum. Vanaf het begin van de theologiestudie hebben oecumene en de vragen van Kerk en Israël zijn aandacht. Vele jaren was hij docent Geloofsleer en cursusleider van de cursus Theologische Vorming Gemeenteleden in Utrecht. Bestuurlijk heeft hij vele functies vervuld in de Hervormde, en sinds 2004 Protestantse Kerk. Hij is auteur en columnist. Naast het predikantschap beoefent hij al sinds de middelbare school de kleinkunst van het cabaret.

Organist is Jan Siemons.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Na afloop is er koffie en thee.

Klik hier voor de liturgie bij deze dienst.
Klik hier voor de livestream of eerdere opnamen.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!