Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Dialoogspel Tussen zon en maan

22 september 2022 20:00 - 22:00

€40

Gegevens

Datum:
22 september 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
Madelief Brok
Kosten:
v.a. €40
Bestel kaarten

Tussen zon en maan – Spel over betekenis en zingeving, met Madelief Brok.
Een spel op basis van het werk van Christa Anbeek.

Iedereen kent ze, ervaringen die je leven tekenen. Je wordt hevig verliefd, je bereikt een bergtop, je eerste kind komt ter wereld. Er zijn ook pijnlijke en moeilijke ‘contrastervaringen’: je verliest een dierbare, raakt je baan kwijt of krijgt een ernstige ziekte. Of ze nu positief of negatief zijn, contrastervaringen zijn ontregelend. Ze doen ons beseffen hoe kwetsbaar we zijn.

In dit dialoogspel leg je met vijf à acht deelnemers een denkbeeldige reis af tussen ‘zon’ en ‘maan’. Elke deelnemer brengt een eigen contrastervaring in. Samen onderzoek je wat van waarde blijkt te zijn in die ontregeling. Wat biedt houvast? Roept jouw contrastervaring vooral aanvaarding (zon) op of meer verzet (maan)? Wat is de zin of zinloosheid van je ervaring en hoe brengt die je verder op je levenspad? Door deze ‘individuele groepsreis’ krijg je meer houvast en inzicht in je contrastervaringen.

Tussen zon en maan biedt een stevige basis voor de reis die uit zeven etappes of bijeenkomsten bestaat van circa 2 uur. We creëren een sfeer waarin je je kwetsbaar mag opstellen, in de wetenschap dat je gerespecteerd wordt en dat er zonder oordeel en zonder advies naar je wordt geluisterd.

Het spel wordt begeleid door de inspirator van De Woudkapel, Madelief Brok.

Data
De data van de bijeenkomsten zijn op donderdag 22 september, 6 oktober, 20 oktober, 3 november, 17 november en 1 december, van 20 tot 22 uur.
Voor de samenhang en de verbinding binnen de groep is het wenselijk om zo veel mogelijk alle keren aanwezig te zijn.

Aanmelden en kosten
We willen mensen tussen de 30 en 50 jaar uitnodigen zich hiervoor op te geven. Dat kan door middel van de knop ‘bestel kaarten’. De kosten voor de hele reeks zijn € 40,-.