Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Pinksteren, bruid en bruidegom

27 mei 2023 10:00 - 13:45

€15,00

Gegevens

Datum:
27 mei 2023
Tijd:
10:00 - 13:45
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl
Kosten:
v.a. €15,00
Bestel kaarten

De vrouw, haar kracht en haar spiritualiteit met Danielle van Dijk

Deze bijeenkomsten gaan over de jaarfeesten vanuit vrouwelijk perspectief, over de rol van de vrouw in de esoterie en de gnosis, en ook diepgaande kennismaking met Maria Magdalena.

“Ik wil graag veel mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in de geheimen van het leven.”
– Danielle van Dijk –

Er is elke keer inhoud vanuit verschillende spirituele perspectieven, met het accent op het esoterisch christendom en de gnosis. We doen rituelen, verbonden met de jaarfeesten en kunstzinnige activiteiten. We oefenen ook verschillende vormen van meditatie. Er is veel ruimte voor gesprek.

De data en de onderwerpen
27 mei – Pinksteren, bruid en bruidegom. Verbintenis tussen man en vrouw, hemel en aarde. De liefde in al haar aspecten komt aan bod.
24 juni – Sint Jan, Johannes de Doper en het Vuur van Vernieuwing. De rol van de vrouw in het nu en in de toekomst: leven vanuit je hart. Het gaat om de vrouwelijke kwaliteiten, die natuurlijk ook in het hart van elke man zetelen.

De basis is de wijsheid en de liefde van het hart.

Het programma
9.45 uur ontvangst met koffie of thee
10.00 uur start bijeenkomst
Let op: deze bijeenkomst is er GEEN lunch. We schenken rond 11.15 uur koffie en thee.
We vragen jullie je eigen lunch mee te nemen als je na afloop van de dag om 13 uur samen wil lunchen.

Danielle van Dijk
‘Ik wil graag veel mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in de geheimen van het leven. Dat klinkt hoogdravend, maar zo is het niet bedoeld. De vraag naar het hoe en waarom van het menselijk bestaan houdt me al mijn hele leven bezig. Ik kom steeds weer uit bij de Gnosis, de kennis van het hart. Draait het niet allemaal om de lessen in liefde en om de zorg voor elkaar en de aarde?’ Voor meer informatie en voor haar boeken, zie www.danielle-vandijk.nl

Aanmelden
Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk; jong en oud(er), lid of geen lid. Neem gerust iemand mee. De bijdrage is per keer € 15,-, dat is inclusief koffie/thee en materialen.
Kaarten kunnen per bijeenkomst alleen vooraf online gekocht worden. Klik op de knop Bestel kaarten, waarna je wordt doorgelinkt naar Ticketkantoor. Daar kun je de kaarten afrekenen.
LET OP: eenmaal aangeschafte kaarten worden niet gerestitueerd.