Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Sponsorconcert Carien de Bakker

29 september 2023 20:00 - 21:30

Gegevens

Datum:
29 september 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenementen Categorie:
Organisator:

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,

LET OP dit is geen programma van de Woudkapel maar we ondersteunen dit initiatief.

Lieve familie, vrienden en muziekliefhebbers,

Afgelopen januari ben ik een fantastische viool tegengekomen die ik met behulp van leningen heb kunnen aanschaffen. Deze viool, een Cuypers uit 1798, biedt me alles wat ik zou kunnen wensen: een enorm klankkleurenpalet, de diepe, warme klank waar ik zo van houd, en hij speelt ook nog eens heel gemakkelijk. Ik kijk er heel erg naar uit om de viool beter te leren kennen en samen mijn muzikale reis voort te zetten.

Zo’n fantastische viool is natuurlijk niet gratis en deze kwam met een prijskaartje van € 44.000. Ik heb al wat financiële hulp gekregen, maar ik zou zeker nog meer hulp kunnen gebruiken.
Daarom geef ik samen met collega’s op 29 september om 20:00 uur een sponsorconcert in de Woudkapel. Tijdens dit concert wil ik op een feestelijke manier laten horen waarom ik gevallen ben voor deze viool. Dit doe ik met een heel gevarieerd programma samen met bevriende musici.

Ik zou het hartstikke leuk vinden als je hierbij wilt zijn. Kaartjes à € 22,50 zijn vooraf bij mij of aan de deur te koop, de opbrengst gaat direct naar de viool.
Laat me vooral weten of je aanwezig bent, in verband met het aantal stoelen. Bestellen kun je via een mail naar cariendebakker@hotmail.com.

Ben je verhinderd op 29 september, maar wil je toch graag een donatie doen? Dat kan natuurlijk ook! Maak je donatie over naar bankrekening NL 60 RABO 0398231990 t.n.v. Carien de Bakker onder vermelding van gift viool.

29 september 2023
Aanvangstijd: 20:00
Locatie: De Woudkapel, Beethovenlaan 21, Bilthoven
Met medewerking van:
Ernst Paul Fuchs, piano
Marleen de Bakker, harp
Anneleen Schuitemaker, harp
Joan Handels, fluit
Richard Wolfe, altviool
Sebastian Koloski, cello