Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Bezinnen op zondag met… Abeltje Hoogenkamp

8 mei 2022 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
8 mei 2022
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
Abeltje Hoogenkamp is predikant, pionier en kerkvernieuwer. Ze was geestelijk verzorger in het OLVG West, stadspredikant van Amsterdam en bedacht ‘De Preek van de Leek’, de GayPride Kerkdiensten en projecten met kunstenaars. Op dit moment is ze betrokken bij pioniersproject ‘de Hooglandse Kamer’ in Leiden. Ze heeft mee vormgegeven aan “Passie in beeld”, verhalen van levenskracht van mensen in een woonzorgcentrum. Welke passie schuilt in ieder mens? Prachtfoto’s vertellen een verhaal. Hierover wil ze vertellen..
KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN DEZE BIJEENKOMST.
Deze bijeenkomst wordt niet live gestreamd.

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. Je scant de QR-code met je smartphone (met de camera, scanner van je bankieren-app of een speciale QR-code lezer). Daarna kun je de link van je eigen bank kiezen en het bedrag invoeren.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!