Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Afsluiting van de maand

28 oktober 2022 15:30 - 17:30

Gegevens

Datum:
28 oktober 2022
Tijd:
15:30 - 17:30
Evenementen Categorieën:
,
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Locatie

De Woudkapel
Beethovenlaan 21
Bilthoven,

De Woudkapel is een ontmoetingsplek voor vrijdenkers en zinzoekers. We willen iedereen de gelegenheid bieden elkaar op een vast moment te ontmoeten. Daarom organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een borrel waarbij we of jonge musici uitnodigen of iemand met een mooi verhaal.

Een licht en kort programma, gevolgd door een glaasje en een lekker hapje, waarbij gezellig kan worden nagepraat. Een mooie gelegenheid tot ontmoeten van elkaar én met mensen die nader willen kennis maken met De Woudkapel.

Deze middag vertelt inspirator Madelief Brok over de summer school aan de Radboud universiteit in Nijmegen die zij deze zomer volgde: Communities with a heart. In deze summer school werd er gebruik gemaakt van de vijf D’s van het waarderend onderzoek: Define, Discover, Dream, Design en Deliver. Een zesde D werd er aan toegevoegd: Disruption. Tijdens deze middag legt Madelief uit wat deze vijf D’s behelzen in de context van gemeenschapsvorming. Samen kunnen we vervolgens in gesprek wat dat (kan) betekenen voor de Woudkapel.

Iedereen is welkom; lid of geen lid. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Datum en tijden
Vrijdag 28 oktober van 15.30-17.30 uur.