Lid of vriend worden

Lid of Vriend

Wie zich thuis voelt bij De Woudkapel kan overwegen lid of vriend van de vereniging De Woudkapel te worden. Een belangrijk argument om lid of vriend te worden, is de mogelijkheid om bezinning, inspiratie en persoonlijke verdieping met elkaar te ervaren en te delen. De keuze tussen lid of vriend is er, omdat sommigen zichzelf niet als lid van een religieuze gemeenschap willen beschouwen. Op dit moment hebben vrienden nog geen officieel stemrecht in de ledenvergadering, maar De Woudkapel is bezig dit onderscheid te laten vervallen.

 

Donateur

Wie het werk van De Woudkapel wil ondersteunen, maar geen behoefte heeft aan een band, kan donateur worden, voor € 100 per jaar. Dat geeft recht op korting op het bezoek van bijeenkomsten gelijk aan lid of vriend, deelname aan de jaarlijkse brainstorm voor het programma en gratis bezoek aan de nieuwjaarsbijeenkomst.

Het lidmaatschap bedraagt per jaar € 225 per persoon en € 365 per (echt)paar. De jaarlijkse bijdrage voor een vriend bedraagt € 215 en € 345 per (echt)paar. Deze bedragen zijn minimumbijdragen, vanzelfsprekend wordt het zeer op prijs gesteld als leden en vrienden een hogere bijdrage geven!  De Woudkapel maakt uit van de landelijke vereniging Vrijzinnigen Nederland.

De Woudkapel heeft een ANBI status, dit biedt de mogelijkheid dat het lidmaatschapsgeld en giften onder bepaalde voorwaarden volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Inlichtingen bij de penningmeester Eric van de Pavoordt, e.pavoordt@planet.nl

Lid, vriend of donateur worden? Meer weten? Stuur graag een bericht naar: secretaris.woudkapel@gmail.com.

Lees meer over:

Lid of vriend worden

Organisatie

Bestuur
Voorgangers
Het gebouw

Aankomend programma

 1. Expositie – Jacqueline Simon

  7 januari - 4 maart
 2. Woudkapel Zanggroep dinsdagochtend

  8 januari 10:30 - 11 juni 12:00
 3. Vervolg Zanggroep dinsdagavond (2019)

  15 januari 19:30 - 11 juni 20:00
 4. De Kracht van de stilte – meditatie

  24 januari 20:00 - 21:00
 5. Workshop stemvorming zaterdagochtend

  26 januari 10:00 - 12:00