Lidmaatschap

Lid, vriend of donateur worden

De Woudkapel is een vereniging, opgericht in 1923 en maakt deel uit van de landelijke vereniging Vrijzinnigen Nederland (www.vrijzinnigen.nl). Wie zich thuis voelt bij De Woudkapel kan overwegen lid te worden. Een belangrijke reden daarvoor is de mogelijkheid om bezinning, inspiratie en persoonlijke verdieping met elkaar te ervaren en te delen. Daarnaast ondersteunt u het werk van De Woudkapel voor nu en in de toekomst.  

De keuze tussen lid of vriend is er, omdat sommigen zichzelf niet als lid van een religieuze gemeenschap willen beschouwen, of omdat zij al elders lid zijn. Vrienden hebben geen stemrecht in de Algemene Leden Vergadering, verder wordt geen onderscheid gemaakt tussen leden en vrienden in de Woudkapel. 

Wie het werk van De Woudkapel wil ondersteunen, maar geen behoefte heeft aan een band kan eventueel donateur worden.

Lid, vriend of donateur worden? Meer weten? Stuur graag een bericht naar: secretaris.woudkapel@gmail.com.

 

Lidmaatschap 

Het lidmaatschap bedraagt per jaar € 225 per persoon en € 365 per (echt)paar. De jaarlijkse bijdrage voor een vriend bedraagt € 215 en € 345 per (echt)paar. Deze bedragen zijn minimumbijdragen, vanzelfsprekend wordt het zeer op prijs gesteld als leden en vrienden een hogere bijdrage geven!  De Woudkapel maakt uit van de landelijke vereniging Vrijzinnigen Nederland.

De Woudkapel heeft een ANBI status, dit biedt de mogelijkheid dat het lidmaatschapsgeld en giften onder bepaalde voorwaarden volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Inlichtingen bij de penningmeester Eric van de Pavoordt, e.pavoordt@planet.nl

Het bestuur van De Woudkapel wil graag dat eenieder zich er niet alleen welkom, maar ook thuis voelt.  Voor diegenen voor wie een financiële bijdrage aan De Woudkapel een belemmering vormt om mee te doen aan de activiteiten van De Woudkapel, is het mogelijk in voorkomende gevallen een individuele regeling te treffen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de penningmeester.

Lees meer over:

Lid worden

Organisatie

Bestuur
Voorgangers
Het gebouw

Aankomend programma

 1. Aanmelding vooraf

  1 september 2020 - 30 juni 2021
 2. Expositie – Herman Gerritsen ‘Zoektocht naar harmonie’

  3 september - 2 november
 3. Filmhuis september – Todos Lo Saben

  24 september 19:30 - 22:30
 4. De kracht van de stilte – meditatie

  24 september 20:00 - 21:00
 5. Ontmoeten op zondag –

  27 september 10:30 - 11:30