Lid worden

Lid, vriend of donateur worden

Wie zich thuis voelt bij De Woudkapel kan overwegen lid te worden. Een belangrijke reden daarvoor is de mogelijkheid om bezinning, inspiratie en persoonlijke verdieping met elkaar te ervaren en te delen. Tegelijk steunt u daarmee het werk van De Woudkapel. De Woudkapel is opgericht in 1923 en maakt deel uit van de landelijke vereniging Vrijzinnigen Nederland (www.vrijzinnigen.nl).

De keuze tussen lid of vriend is er, omdat sommigen zichzelf niet als lid van een religieuze gemeenschap willen beschouwen, of omdat zij al elders lid zijn.

De Woudkapel heeft een ANBI status, dit biedt de mogelijkheid dat het lidmaatschapsgeld en giften onder bepaalde voorwaarden volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Wie het werk van De Woudkapel wil ondersteunen, maar geen behoefte heeft aan een band kan eventueel donateur worden.

Verdere inlichtingen bij de penningmeester Eric van de Pavoordt, e.pavoordt@planet.nl

 

Bijdragen?

Het lidmaatschap bedraagt per jaar € 225 per persoon en € 365 per (echt)paar. De jaarlijkse bijdrage voor een vriend bedraagt € 215 en € 345 per (echt)paar. Deze bedragen zijn minimumbijdragen, vanzelfsprekend wordt het zeer op prijs gesteld als leden en vrienden een hogere bijdrage geven!  De Woudkapel maakt uit van de landelijke vereniging Vrijzinnigen Nederland.

De Woudkapel heeft een ANBI status, dit biedt de mogelijkheid dat het lidmaatschapsgeld en giften onder bepaalde voorwaarden volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Inlichtingen bij de penningmeester Eric van de Pavoordt, e.pavoordt@planet.nl

Lid, vriend of donateur worden? Meer weten? Stuur graag een bericht naar: secretaris.woudkapel@gmail.com.

Het bestuur van De Woudkapel wil graag dat eenieder zich er niet alleen welkom, maar ook thuis voelt.  Voor diegenen voor wie een financiële bijdrage aan De Woudkapel een belemmering vormt om mee te doen aan de activiteiten van De Woudkapel, is het mogelijk in voorkomende gevallen een individuele regeling te treffen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de penningmeester.

Lees meer over:

Lid worden

Organisatie

Bestuur
Voorgangers
Het gebouw

Aankomend programma

 1. Expositie ‘Zoek, en je zult niets vinden’ – Iris van Haaren

  28 oktober 2019 - 6 januari 2020
 2. Meditatie – Kracht van de Stilte

  12 december 20:00 - 21:00
 3. Dienst met gastpredikant Annegien Ochtman

  15 december 10:30 - 11:30
 4. Kerstuitvoering zanggroep Woudkapel

  15 december 16:00 - 17:00
 5. Meditatie – Kracht van de Stilte

  19 december 20:00 - 21:00