Lidmaatschap

Lid, vriend of donateur worden

De Woudkapel is een vereniging, opgericht in 1923 en maakt deel uit van de landelijke vereniging Vrijzinnigen Nederland (www.vrijzinnigen.nl). Wie zich thuis voelt bij De Woudkapel kan overwegen lid te worden. Een belangrijke reden daarvoor is de mogelijkheid om bezinning, inspiratie en persoonlijke verdieping met elkaar te ervaren en te delen. Daarnaast ondersteunt u het werk van De Woudkapel voor nu en in de toekomst.

De keuze tussen lid of vriend is er, omdat sommigen zichzelf niet als lid van een religieuze gemeenschap willen beschouwen, of omdat zij al elders lid zijn. Vrienden hebben geen stemrecht in de Algemene Leden Vergadering, verder wordt geen onderscheid gemaakt tussen leden en vrienden in de Woudkapel.

Wie het werk van De Woudkapel wil ondersteunen, maar geen behoefte heeft aan een band kan eventueel donateur worden.

Lid, vriend of donateur worden? Meer weten? Stuur graag een bericht naar: secretaris.woudkapel@gmail.com.

 

Lidmaatschap 

Het lidmaatschap bedraagt per jaar € 225 per persoon en € 365 per (echt)paar. De jaarlijkse bijdrage voor een vriend bedraagt € 215 en € 345 per (echt)paar. Deze bedragen zijn minimumbijdragen, vanzelfsprekend wordt het zeer op prijs gesteld als leden en vrienden een hogere bijdrage geven!  De Woudkapel maakt uit van de landelijke vereniging Vrijzinnigen Nederland.

De Woudkapel heeft een ANBI status, dit biedt de mogelijkheid dat het lidmaatschapsgeld en giften onder bepaalde voorwaarden volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Inlichtingen bij de penningmeester Bert van der Plas, penningmeester@woudkapel.nl, 06 511 147 95

Het bestuur van De Woudkapel wil graag dat eenieder zich er niet alleen welkom, maar ook thuis voelt.  Voor diegenen voor wie een financiële bijdrage aan De Woudkapel een belemmering vormt om mee te doen aan de activiteiten van De Woudkapel, is het mogelijk in voorkomende gevallen een individuele regeling te treffen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de penningmeester.

Lees meer over:

Organisatie
Bestuur
Voorgangers
Het gebouw

Aankomend programma

 1. Filmhuis 28 oktober 2021 – Buladó

  28 oktober 19:30 - 22:30
 2. Kracht van de stilte – meditatie

  28 oktober 20:00 - 21:00
 3. UITGESTELD: Licht vrijdagnamiddagprogramma

  29 oktober 15:30 - 17:30
 4. OntMoeten op zondag – met Jacky van der Goor

  31 oktober 10:30 - 11:30
 5. Expositie – Annemiek Vera

  1 november 2021 - 3 januari 2022