Nieuws van Vrijzinnigen Nederland – februari 2019 (De Woudkapel in Bilthoven is een afdeling van Vrijzinnigen Nederland)

www.vrijzinnigen.nl

 

Zielsplekken

In maart 2019 start Zielsplekken in Nijmegen. Dit project wordt geleid door Janneke Stegeman. Voor alle informatie kunt u terecht op www.zielsplekken.nl.

 

Blog: Ruimtetijd

 

Wouter Blokhuis schrijft in een mooie blog dat het belangrijkste van spiritualiteit is om aandacht te geven aan je medemens.

http://www.vrijzinnigen.nl/ruimtetijd/

 

 

E-mail adressen

Vrije Ruimte wordt vanaf juni 2019 niet meer in de huidige vorm verspreid via de post. Om kosten te besparen gaan we digitaal het verenigingsnieuws verspreiden. Daarvoor hebben we uw e-mail adres nodig. U kunt het doorgeven aan bureau@vrijzinnigen.nl.

Voor diegene die geen e-mailadres heeft, zal een passende oplossing worden gezocht.

 

 

Oproep Facebook Messenger groep

Onze Facebookpagina heeft al 526 likers. Helaas betekent dit niet dat als wij een bericht op Facebook plaatsen dat alle likers dit bericht zien. Een klein deel ziet deze berichten maar. Het goede nieuws is dat we dit bereik samen wel kunnen vergroten. Hoe? Door de berichten die Vrijzinnigen Nederland op social media plaatst te liken, te delen of op te reageren. Maar als u de berichten niet langs ziet komen is de kans groot dat u dit vergeet. Dáár hebben we wat op gevonden. In Facebook Messenger hebben we de groep Vrijzinnigen Nederland fans aangemaakt. Als we een bericht geplaatst hebben op één van onze social media kanalen dan laten we dit weten in deze groep. Mét link zodat u meteen kan klikken, bij het juiste bericht komt en een reactie of like kan geven. Helpt u mee ons bereik op social te vergroten? Stuur uw naam op Facebook door naar bureau@vrijzinnigen.nl. Dan melden wij u aan voor de Vrijzinnigen Nederland fans groep. #Bedankt