De Woudkapel verwijst omtrent dit onderwerp graag naar onderstaand bericht, en naar de dienst van onze vaste voorganger Pieter Lootsma van 6 januari jl., waarin het lied ‘Red mij niet’ van Maarten van Roozendaal uitgebreid aan de orde kwam.  Wij nodigen u van harte uit het geluid van De Woudkapel zelf te komen beluisteren tijdens een van onze diensten/activiteiten.  Iedereen is van harte welkom!
Verder willen wij het volgende met u delen:
Wij geloven in de liefde
Wij zijn voor verbinding en niet voor verklaringen die ondertekend moeten worden om mensen buiten te sluiten. Wij vragen ons af: waar gaat dit over? Het gaat niet over God, niet over de liefde, niet over gelijkwaardigheid. Wij willen oproepen tot solidariteit, liefde en openheid. Iedereen is welkom in al onze gebouwen bij al onze activiteiten.
Wij voelen ons bezwaard om hierover nu in de publiciteit te komen. De #Nashville-verklaring laat ons echter geen keus om een tegengeluid te laten horen. Geloven in de liefde betekent geloven in mensen, álle mensen, ongeacht hun seksualiteit.
#NashvilleVerklaring
de Begripkwekers
Wies Houweling
Hans Leeflang
Joost Röselaers
Beste mensen,
 
Dit is de reactie van de Begripkwekers op de #Nashvilleverklaring. De Begripkwekers (www.begripkwekers.nl) is een samenwerking tussen onze algemeen secretaris, Wies Houweling, het Apostolisch Genootschap, Hans Leeflang en Joost Röselaers op persoonlijke titel. U kunt de verklaring delen!
 

Joost Röselaers gaat voor in De Woudkapel op zondag 20 januari a.s. om 10.30u.

—-
Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u in voor de nieuwsbrief van Vrijzinnigen Nederland via www.vrijzinnigen.nl
Nieuw adres!
landelijk bureau
Vrijzinnigen Nederland
Paulus Borstraat 37
3812 TA Amersfoort
033-4689000
@Vrijzinnigen_nl / facebook Vrijzinnigen Nederland