Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

GEANNULEERD: Zomerexpositie, Meet & Greet met de kunstenaars

12 juli 16:00 - 17:00

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Deze bijeenkomst is geannuleerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot 27 augustus is het werk van Gerrit van Esterik, en tot 26 november van Mieke de Vries-Wolthers te bezichtigen in de Woudkapel. Op vrijdag 12 juli is er een bijeenkomst waarin je de kunstenaars zelf kunt ontmoeten. Je kunt hun werk bewonderen, je vragen stellen en in gesprek gaan met andere bezoekers en de kunstenaars zelf.
Koffie, thee en iets lekkers zijn aanwezig.
De kunstenaars zien ernaar uit je te ontmoeten!

Informatie
Deze bijeenkomst is kosteloos.
Tijd: 16.00-17.00 uur
Het betreft een verkoopexpositie. De informatie en prijzen zijn inzichtelijk op de verkooplijsten die bij de expositie aanwezig zijn.
Korte persoonlijke informatie over de kunstenaars is ook aanwezig.

Gerrit van Esterik is geboren in Woerden, sinds 1981 woonachtig in Bilthoven. Lid van kunstenaarsvereniging BeeKk. Heeft vaak geëxposeerd en het museum in Woerden heeft een werk van hem. Hoofdzakelijk houdt hij zich bezig met schilderen (olieverf en acryl), aquarelleren en tekenen. Er is vaak affiniteit met het surrealisme te zien, er is ook invloed van het expressionisme, maar daar is niet alles mee gezegd. Duidelijk is te zien dat hij al zoekend zijn weg is gegaan. Geeft al jaren teken- en schilderlessen en kunstgeschiedenis aan groepen volwassenen.

Mieke de Vries-Wolthers, beeldend kunstenaar
Haar opleiding op de PABO bracht veel creativiteit los. Tekenen en boetseren vond Mieke heerlijk om te doen. Later kwam zij terecht bij Frater Beatis in Hilversum, die haar leerde goed te kijken. Daar heeft ze portretten gemaakt van haar kinderen. Later is zij zelf boetseerlessen gaan geven en dat doet zij nog steeds met veel plezier in Groenekan.