Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Vrouwengroep Woudkapel met Margot Janssen – (Alleen via Zoom)

8 april 10:00 - 12:00

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenementen Categorie:

Deelnemers ‘ontmoeten’ elkaar uitsluitend via Zoom i.v.m. lockdown.

“We beginnen ons te realiseren, dat het derde, gekroonde stadium van een vrouwenleven (het stadium dat in onze cultuur wordt weggesmeten) authentieker, creatiever, krachtiger, grappiger, helender en diepgaander is dan wij ooit hadden gedacht.” – Helen Redman

Een groep van alleen vrouwen die elkaar eens per maand ontmoeten. De verbindende elementen zijn interesse, verruiming van inzicht en persoonlijke levensvragen. Als uitgangspunt gebruiken we de natuur en de seizoenen. In het najaar is de leidraad loslaten en oogsten, in het voorjaar ontdekken en verkennen. We werken met een korte meditatie en een gedicht, een kaart of een stukje tekst. En we zullen samen soms schrijven, soms wat tekenen en vooral naar elkaar luisteren. Voor de samenhang en de verbinding binnen de groep is het gewenst om zo veel mogelijk alle keren aanwezig te zijn, maar het is geen verplichting.
De vrouwengroep gaat door bij minimaal 5 deelneemsters, o.l.v. Margot Janssen, coach, kunstzinnig therapeute en tekendocente. Margot begeleidt al vele jaren vrouwengroepen via een creatief proces.

Data: donderdagochtend 8 oktober, 5 november, 3 december 2020, 4 februari, 4 maart, en 8 april 2021 van 10-12 uur
Locatie: Grote Zaal
Kosten voor deelname: passepartout €40 voor leden en vrienden, €50 voor anderen. Losse kaarten per keer €7,50 voor alle deelnemers.
Aanmelding: klik hier voor een e-mail naar Margot.