Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Vier wie je bent! – schrijfworkshop met Marieke Verhoef

8 februari 10:00 - 12:00

Gegevens

Datum:
8 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,
Kosten:
v.a. €7,50

Het Schrijfcafé is een plek om ongedwongen te schrijven, nieuwe inspiratie op te doen en om je schrijfsels te delen met anderen. Samen ervaren welk plezier en kracht creatief schrijven biedt. Verbinden en elkaar inspireren: dat is wat schrijven in een groep doet. Laagdrempelige en creatieve schrijfopdrachten helpen de deelnemers hun woordenstroom op gang te brengen over bijvoorbeeld: hoe ben ik, wat is kenmerkend aan mij, waar ben ik trots op/blij mee, hoe verbind ik mij met anderen? Schrijfervaring is niet nodig. Het gaat niet om de punten en de komma’s, maar om spontaan schrijven vanuit het hart.

Marieke Verhoef leidt inmiddels negen jaar een Schrijfcafé, geeft workshops creatief schrijven en schrijft gedichten. Zij draagt haar enthousiasme over creatief schrijven graag over aan anderen en nodigt uit tot creatief bezig zijn. Opleiding via cursussen van o.a. Shodo, de weg van het schrijven. Meer informatie: mijnschrijfatelier.nl

Vrijdagochtend 8 februari 2019 van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: kleine zaal. Deelname: 7,50 voor leden en vrienden; 15,- voor anderen. Informatie en reserveren (tot uiterlijk 3 februari): mcverhoef@planet.nl of tel. 030-2250535.