Laden Programma

< Terug naar programma

OntMoeten op zondag – met Rita de Groot-Schomaker

28 november 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Evenementen Tags:
, ,

Stembevrijding

Welke klank leeft er in je en wil er gezongen worden? In ieder mens leeft een diep verlangen zichzelf te laten horen en werkelijk gehoord te worden.
Vaak zijn in de loop van het leven overtuigingen ontstaan die dit vermogen blokkeren en die ons verhinderen ten volle te leven. Laten klinken wat er in jou leeft, in het moment, door te zingen en klanken te maken is een zeer krachtige manier om je bewust te worden van de beperkingen van je persoonlijkheid en de verlangens van je ziel.
Bij deze (verkorte) Stembevrijdingsworkshop van een uur gaan we bezig met lichaamswerk en oefeningen die tot klinken uitnodigen. We sluiten af met het zingen van een of twee mantra’s.
Rita de Groot-Schomaker volgde de professionele opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie in Amsterdam en bij de school voor leven en intuïtie in Amersfoort.

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk maar u dient zich vooraf op te geven via email opgeven@woudkapel.nl. Dit geldt ook voor leden en vrienden van De Woudkapel.
Collecte bij de deur. 
Opgeven kan tot 24 uur tevoren alleen in de week voorafgaand aan de dienst.