Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Ontmoeten op zondag met ds. Harold Oechies

29 november 2020 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
29 november 2020
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,


Bibliodrama: De Bijbel komt tot leven!
Met Harold Oechies
Bibliodrama biedt een nieuwe en andere toegang tot de Bijbel. De kracht ervan is dat het mensen letterlijk in beweging brengt en daardoor andere (gevoels)lagen aanspreekt. Het is geen toneel, het gaat niet om het spel zelf, het gaat erom je in te leven in het verhaal en op die manier te ontdekken hoe het Bijbelverhaal raakt aan jouw eigen leven. Het brengt je met hart en ziel in contact met de kracht ervan. Op een laagdrempelige manier wordt deze ochtend kennisgemaakt met deze nieuwe vorm van met de bijbel bezig zijn. Ds. Harold Oechies is dominee bij de Centrumkerk in Bilthoven sinds 2016. Hij is opgeleid als biblio- en psychodrama begeleider. Hij heeft in Leiden Egyptologie gestudeerd, werkte als bijbaan bij een begrafenisondernemer en ontdekte daar dat het mensen nabij staan hem meer trok, zodat hij zijn studie veranderde in Theologie.

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk maar u dient zich vooraf op te geven via email opgeven@woudkapel.nl. Dit geldt ook voor leden en vrienden van De Woudkapel.
LET OP: Deze dienst wordt op verzoek van de predikant NIET uitgezonden via live streaming en is dus niet op afstand bij te wonen.

Collecte bij de deur. I.v.m. de coronamaatregelen wordt er na de dienst géén koffie of thee geschonken.

Opgeven kan tot 24 uur tevoren alleen in de week voorafgaand aan de dienst via email aan opgeven@woudkapel.nl.
LET OP: Deze dienst wordt op verzoek van de predikant NIET uitgezonden via live streaming en is dus niet op afstand bij te wonen.