Laden Programma

< Terug naar programma

Ontmoeten op zondag – stembevrijding met Rita de Groot

27 september 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , , , ,

ONDER VOORBEHOUD – IVM CORONAMAATREGELEN

Stembevrijding: Welke klank leeft er in je en wil er gezongen worden? 

In ieder mens leeft een diep verlangen zichzelf te laten horen en werkelijk gehoord te worden. Laten klinken wat er in jou leeft, in het moment, door te zingen en klanken te maken, is een zeer krachtige manier om je bewust te worden van je persoonlijkheid en de verlangens van je ziel. We laten de emoties en gevoelens vrij die zich aandienen en die via de stem naar buiten worden gedragen. Hoe een klank ook naar buiten komt, in harmonie of juist ongecensureerd; hemels of schrapend; iedere klank vertelt een verhaal en heeft ‘bestaansrecht’. Door stembevrijding krijg je inzicht, kan er weer verbinding tot stand komen tussen hoofd en hart en kun je gaan leven vanuit pure bezieling en in vrijheid. Lichaamswerk en oefeningen die tot klinken uitnodigen, maken deel uit van deze ochtend. Rita de Groot-Schomaker volgde de professionele opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie in Amsterdam en de School voor Leven en Intuïtie in Amersfoort. Bovendien is zij wandelcoach in Driebergen.

De laatste zondag van de maand staat bij De Woudkapel in het teken van elkaar ontmoeten. Centraal staat de interactie met elkaar vanuit het thema ‘oefenen in verbondenheid’.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.  Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Vrijwillige bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.