Laden Programma

« Gehele Programma

Dienst met Martine Wassenaar

10 juli 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , , , , ,

Organisator

communicatie@woudkapel.nl
E-mail:
communicatie@woudkapel.nl

Martine Wassenaar werkt sinds zes jaar als geestelijk verzorger in het verpleeghuis Zuydtwijck en verzorgingshuis Haagwijk in Leiden. Daarvoor had zij diverse functies in de gezondheidszorg.
Zij studeerde in Leiden theologie, in diverse perioden in haar leven en werd aanvankelijk gastvoorganger bij de VVP. Na haar studie aan het Seminarie van de remonstranten in Leiden werd ze in 2012 beroepen in een kleine gemeente van Remonstranten en Vrijzinnigen in Boskoop. Zij combineert dat, tot haar volle tevredenheid, met het werk als geestelijk verzorger. Martine Wassenaar woont in Katwijk.

Organist is Jan Siemons.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST (op dit moment nog niet beschikbaar.)
Klik hier voor de livestream.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. Je scant de QR-code met je smartphone (met de camera, scanner van je bankieren-app of een speciale QR-code lezer). Daarna kun je de link van je eigen bank kiezen en het bedrag invoeren. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!