Laden Programma

« Alle Programma

Dienst met Jan Berkvens

25 juni 2023 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
25 juni 2023
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Organisator:
communicatie@woudkapel.nl

Zondagochtend dienst in een liturgische vorm met een overdenking, stille reflectie en een muzikale omlijsting, geleid door een gastvoorganger uit de vrijzinnig christelijke traditie.

Jan Berkvens (1972) is remonstrants predikant in Hoorn en Oude Wetering en is voorganger bij de jonge remonstranten Arminius. Hij is tevens werkzaam als geestelijk verzorger in Hospice Bardo in Hoofddorp. Spirituele zeggingskracht van film en kunst scherpen zijn denken. Voorheen was Jan werkzaam als onderwijskundige bij grote onderwijsprojecten in het buitenland, voor het laatst in Libanon, Afghanistan en Caribisch Nederland.

Organist is Gerard Zwart.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST (op dit moment nog niet beschikbaar.)
Klik hier voor de livestream.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!

QR-code volgt.