Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Inspiratiedag / Toekomstdag 2 – 23 maart

23 maart 2019 09:30 - 12:30

Gegevens

Datum:
23 maart 2019
Tijd:
09:30 - 12:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
,
Kosten:
v.a. Gratis
Bestel kaarten
Toekomstdag/Inspiratiedag  
De tweede Toekomstdag gaat samenvallen met de inspiratiedag op zaterdagochtend 23 maart van 9.30u – 12.30u (zaterdagochtend).
Op 22 september hielden we onze eerste zeer inspirerende eerste Toekomstdag waarin we gevoed werden door verhalen van 4 leden en toekomstverkenningen van Marien van den Boom en Martien Jans.  U kunt het verslag hiervan nog eens nalezen in onze Lantaarn 2. Bij de tweede Toekomstdag op willen we in een ochtend vooral met elkaar van gedachten wisselen over wat u raakt binnen ons programma, wat dat met u doet, wat u zoekt en vindt – of niet – in De Woudkapel.

Eenieder die zich betrokken voelt bij De Woudkapel en haar steentje wil bijdragen aan dit bijzondere instituut in Bilthoven is van harte welkom om hierover met elkaar in gesprek te gaan. We hopen daarmee “het hart en de ziel” van De Woudkapel nog meer te bestendigen. 

Na een plenaire inleiding uiteen gaan we uiteen in kleine groepjes om een en ander te bespreken. Deze tweede Toekomstdag is belangrijk omdat de serie van toekomstdagen ons dichter brengt naar ons beeld van de Toekomstige Woudkapel, zoals we willen zijn bij en na ons 100 jarige bestaan in 2023. Zodat we onze aandacht en energie – met elkaar – kunnen richten op wat belangrijk is voor deze vereniging en haar gemeenschap, een vereniging die ook voldoende  aantrekkingskracht en veerkracht heeft voor de toekomst. 

Niet-leden van De Woudkapel zijn van harte welkom om mee te komen praten!

Vrije toegang. Graag vooraf aanmelden via opgeven@woudkapel.nl of ‘bestel kaarten’ (gratis).

Zaterdag 23 maart 09.30 – 12.30 uur in De Woudkapel