Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Het Woud Ensemble speelt – concert met Folke Nauta

9 november 2018 20:15 - 22:00

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
20:15 - 22:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , ,
Kosten:
v.a. €15,00

Het Woud Ensemble speelt Bach/Brahms, Schmidt en Mozart met Folke Nauta op piano.

Kamermuziek van Bach/Brahms, Schmidt en Mozart.

In de loop der jaren heeft Folke Nauta als solist gespeeld in alle grote zalen in Nederland, en tevens in o.a. Noorwegen, Engeland, Duitsland en Frankrijk – en zelfs in Carnegie Hall in New York. Daarnaast is hij ook een ervaren kamermuziekspeler. In het brede solorepertoire van Folke Nauta, dat zich uitstrekt van Bach tot hedendaagse muziek, ligt het accent op werken uit de Romantiek. Wegens een aandoening aan zijn rechterhand focust hij zich de laatste tijd op muziek voor de linkerhand.

Strijkers uit het Radio Filharmonisch Orkest vormen samen Het Woud Ensemble met een voorliefde voor bekende en onbekende kamermuziek. Zij geven een korte toelichting op de stukken die gespeeld worden. Klasse musici spelen voor u in Bilthoven!  Na het concert kan worden nagepraat onder het genot van een drankje.

Het Woud Ensemble:
Mariska Godwaldt, viool
Pedja Milosavljevic, viool
Annemijn den Herder, altviool
Annemarie Konijnenburg, altviool
Wim Hülsmann, cello

Na afloop van het concert kunt u napraten onder het genot van een drankje bij de prachtige wijnbus van Vive-le-vin van Folkert-Jan Duynstee.  (Noteert u ook vast 12 april en 14 juni 2019 voor deze bijzondere avonden).
Kaarten €18,- verkrijgbaar aan de zaal of via woudensemble@gmail.com