Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Filmhuis maart – The Sense of an Ending (2017)

28 maart 19:30 - 21:30

Gegevens

Datum:
28 maart
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,
Kosten:
v.a. €6,00
Bestel kaarten

Het Filmhuis van De Woudkapel vertoont iedere laatste donderdagavond van de maand een bijzondere speelfilm of documentaire voor een vriendelijke prijs.

Met The Sense of an Ending toont acteur Jim Broadbent weer een nieuwe kant binnen zijn wijde acteerspectrum: een alledaags mens van vlees en bloed. 

Tony Webster is een man die een teruggetrokken en stil leven leidt. Wanneer zijn verleden hem plotseling in lijkt te halen, is het gedaan met de rust. Hij wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan en de waarheid over zijn eerste liefde (Charlotte Rampling) en de ondraaglijke consequenties van de beslissingen die hij lang geleden maakte onder ogen te zien.  Klopt het beeld dat we van onszelf hebben? En kloppen onze herinneringen aan mensen en situaties uit het verleden? Geen spectaculaire vragen, want dat ons geheugen ons bedriegt, is een open deur. Naar het beroemde boek van Julian Barnes.

Regie:    Ritesh Batra      Speelduur: 108 minuten       Drama         Jaar: 2017

Aanvang film: 19.30 uur;       zaal open : 19.00 uur
Entree:  € 6,00.  (bij voorkeur met gepast geld betalen svp)

Kaartjes kunnen zowel vooraf via internet geregeld worden: via ‘bestel kaarten’ als aan de deur (dan graag gepast betalen).

Entree: 6,- voor de film, exclusief lidmaatschap Filmhuis à 2,50 per filmseizoen. Koffie, thee en een drankje na afloop zijn bij de entreeprijs begrepen.