Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Filmhuis september – Todos Lo Saben – UITVERKOCHT

24 september 2020 19:30 - 22:30

Gegevens

Datum:
24 september 2020
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,
Kosten:
v.a. €6

UITVERKOCHT – beperkt aantal zitplaatsen wegens coronamaatregelen

ZONDER ENTREEBEWIJS GEEN TOEGANG 

GEEN KAARTVERKOOP AAN DE DEUR

Filmhuis
Het Filmhuis van De Woudkapel vertoont iedere laatste donderdagavond van de maand een bijzondere speelfilm of documentaire voor een vriendelijke prijs. Kaarten verkrijgbaar via de website en aan de deur.

Op donderdag 24 september in het filmhuis: Todos Lo Saben met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen.
Regisseur Farhadi ontving zijn tweede Oscar voor The Salesman. In de films van Asghar Farhadi zijn families vaak net een Perzisch tapijt. Op het eerste oog misschien een mooi plaatje, maar ergens in het kleed steekt altijd wel een los draadje uit. Meestal kun je die maar beter laten zitten, maar Farhadi is het type dat het niet kan laten om voorzichtig aan het draadje te trekken. Stukje bij beetje ontrafelt hij hiermee de stof die het kleed bij elkaar hield, tot alles onvermijdelijk uiteen komt te vallen. De Iraanse schrijver en regisseur heeft er inmiddels zijn handelsmerk van gemaakt.
De in Argentinië woonachtige Laura keert voor een bruiloft samen met haar twee kinderen terug naar haar geboortegrond. Het familiefeest na afloop van de huwelijksvoltrekking krijgt een dramatische wending wanneer dochter Irene kort na een mysterieuze stroomstoring spoorloos blijkt te zijn verdwenen. Al snel rijst het vermoeden dat het tienermeisje is ontvoerd door iemand die aanwezig was op het feest!
Regie: Asghar Farhadi Speelduur: 132 minuten         Drama  2018

Aanvang film: 19.30 uur;  zaal open: 19.00 uur
Entree:  € 6,-. ALLEEN VOORAF VERKRIJGBAAR via deze pagina (‘bestel kaarten’).
Koffie/thee vooraf zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Vanwege filmrechten en de omstandigheden rondom corona worden de films later in het najaar van 2020 en voorjaar van 2021 via de website en lokale media bekend gemaakt. De Filmhuis data zijn:

Najaar 2020
donderdag 24 september:     Todos lo Saben
donderdag 29 oktober
donderdag 26 november

Voorjaar 2021
donderdag 28 januari
donderdag 25 februari
donderdag 25 maart

 

INSTRUCTIES VOOR HET BIJWONEN VAN EEN FILMAVOND IN DE WOUDKAPEL

Iedereen die naar de film in de Woudkapel wil komen moet zich vooraf aanmelden VIA de website ‘bestel kaarten’ en daar VOORAF een kaartje voor de betreffende film kopen en betalen.

Dit entree/betalingsbewijs moet bij binnenkomst van de Woudkapel getoond worden (op papier of op de telefoon).

ZONDER ENTREEBEWIJS GEEN TOEGANG

 

In de Woudkapel is een opstelling gemaakt van de stoelen in tweetallen. Vanwege de coronamaatregelen is er een maximum aantal kaarten per avond beschikbaar.

Komt u met 2 personen uit één huishouden, dan kunt u naast elkaar zitten. Komt u niet uit één huishouden of alleen, dan dient u de plaats naast u leeg te laten. U kunt bij de bestelling aangeven dat u 2 kaarten uit 1 huishouden bestelt door dit tussen haakjes achter uw naam te zetten.

Bij de ingang van de Woudkapel zal uw entreebewijs worden gecontroleerd door de filmhuiscommissie, waarna u enkele persoonsgegevens dient in te vullen op een daarvoor klaarliggend papier alsmede enkele vragen omtrent uw gezondheid moet beantwoorden.  De handen moeten gedesinfecteerd worden.

U kunt vervolgens doorlopen uw jas ophangen in de kleine zaal en een kop koffie/thee pakken op de tafel die daarvoor klaarstaat. Er zal gebruik gemaakt worden van kartonnen bekertjes.

Bij de entree van de zaal zal u begeleid worden door één van de mensen van de filmhuiscommissie. Hebt u uw plaats ingenomen dan mag u niet meer gaan verzitten naar een andere plaats tijdens de avond.

In de zaal zijn luchtverversingsmachines geplaatst die voortdurend draaien. Dit heeft tot gevolg dat het vrij fris zal zijn (er waait een windje door de zaal) dus neemt u een extra trui/sjaal of jas mee.

Mocht u bij uw bezoek gebruik willen maken van de WC dan dient u deze na gebruik zelf schoon te maken en te ontsmetten.

Is de film afgelopen dan mag u, niet eerder dan op aanwijzing, de zaal verlaten. Dus niet zelf opstaan en weggaan!

Er zal na afloop van de film geen drank worden geschonken.