Laden Programma

< Terug naar programma

Filmhuis september – Todos Lo Saben

24 september 19:30 - 22:30

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,
Kosten:
v.a. €6
Bestel kaarten

Filmhuis
Het Filmhuis van De Woudkapel vertoont iedere laatste donderdagavond van de maand een bijzondere speelfilm of documentaire voor een vriendelijke prijs. Kaarten verkrijgbaar via de website en aan de deur.

Op donderdag 24 september in het filmhuis: Todos Lo Saben met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen.
Regisseur Farhadi ontving zijn tweede Oscar voor The Salesman. In de films van Asghar Farhadi zijn families vaak net een Perzisch tapijt. Op het eerste oog misschien een mooi plaatje, maar ergens in het kleed steekt altijd wel een los draadje uit. Meestal kun je die maar beter laten zitten, maar Farhadi is het type dat het niet kan laten om voorzichtig aan het draadje te trekken. Stukje bij beetje ontrafelt hij hiermee de stof die het kleed bij elkaar hield, tot alles onvermijdelijk uiteen komt te vallen. De Iraanse schrijver en regisseur heeft er inmiddels zijn handelsmerk van gemaakt.
De in Argentinië woonachtige Laura keert voor een bruiloft samen met haar twee kinderen terug naar haar geboortegrond. Het familiefeest na afloop van de huwelijksvoltrekking krijgt een dramatische wending wanneer dochter Irene kort na een mysterieuze stroomstoring spoorloos blijkt te zijn verdwenen. Al snel rijst het vermoeden dat het tienermeisje is ontvoerd door iemand die aanwezig was op het feest!
Regie: Asghar Farhadi Speelduur: 132 minuten         Drama  2018

Aanvang film: 19.30 uur;  zaal open: 19.00 uur
Entree:  € 6,-. (liefst met gepast geld)
Koffie, thee en een drankje na afloop zijn bij de entreeprijs inbegrepen.
Kaartjes kunnen zowel aan de kassa van de Woudkapel (Beethovenlaan 21, Bilthoven) als vooraf via internet geregeld worden. www.woudkapel.nl/programma

Vanwege filmrechten en de omstandigheden rondom de coronacrisis worden de films later in het najaar van 2020 en voorjaar van 2021 via de website en lokale media bekend gemaakt. De Filmhuis data zijn:

Najaar 2020
donderdag 24 september:     Todos lo Saben
donderdag 29 oktober
donderdag 26 november

Voorjaar 2021
donderdag 28 januari
donderdag 25 februari
donderdag 25 maart