Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Filmhuis oktober – The little biggest farm

29 oktober 2020 19:30 - 22:30

Gegevens

Datum:
29 oktober 2020
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,
Kosten:
v.a. €6

UITVERKOCHT!

Filmhuis
Het Filmhuis van De Woudkapel vertoont iedere laatste donderdagavond van de maand een bijzondere speelfilm of documentaire voor een vriendelijke prijs.

Film The little biggest farm

Regie: John en Molly Chester, jaar 2018

Documentaire over cameraman John Chester en zijn vrouw Molly die een stuk grond aanschaffen buiten de stad om een duurzame boerderij te beginnen waar ze hun eigen producten kunnen verbouwen. Het dorre land wordt volgens een ingenieus systeem bebouwd en met de komst van varkens, eenden en kippen wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen, maar ontdekken ook dat de kracht van de natuur de remedie kan zijn bij het bestrijden van diverse plagen, waardoor pesticides overbodig zijn.

Aanvang film: 19.30 uur;  zaal open: 19.00 uur
Koffie, thee en een drankje na afloop zijn bij de entreeprijs inbegrepen.
Er worden geen kaartjes aan de deur verkocht, alleen online via de knop ‘Bestel kaarten’ en er kunnen maar 30 kaartjes verkocht worden. Kosten €6,—.
U krijgt op de avond zelf een zitplaats toegewezen. Er is wel koffie, geen drankje na afloop.

Vanwege filmrechten en de omstandigheden rondom de coronacrisis worden de films later in het voorjaar van 2021 via de website en lokale media bekend gemaakt. De Filmhuis data zijn:

Voorjaar 2021
donderdag 28 januari
donderdag 25 februari
donderdag 25 maart