Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Filmhuis november – Sorry we missed you (Uitverkocht)

26 november 2020 19:30 - 22:30

Gegevens

Datum:
26 november 2020
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,
Kosten:
v.a. €6
Bestel kaarten

Filmhuis
Het Filmhuis van De Woudkapel vertoont iedere laatste donderdagavond van de maand een bijzondere speelfilm of documentaire voor een vriendelijke prijs.

Film: Sorry we missed you

Regie: Ken Loach, jaar 2019

Ricky en Abby wonen met hun twee tienerkinderen in Newcastle, sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen.

Aanvang film: 19.30 uur;  zaal open: 19.00 uur
Er worden geen kaartjes aan de deur verkocht, alleen online via de knop ‘Bestel kaarten’ en er kunnen maar 30 kaartjes verkocht worden. Kosten €6,—. Update 20 november: alle kaarten zijn inmiddels verkocht. U kunt geen kaarten meer kopen.
U krijgt op de avond zelf een zitplaats toegewezen.  Op basis van dan geldende coronamaatregelen wordt bepaald of er koffie/thee en een drankje na afloop wordt geserveerd.

Vanwege filmrechten en de omstandigheden rondom de coronacrisis worden de films later in het voorjaar van 2021 via de website en lokale media bekend gemaakt. De Filmhuis data zijn:

Voorjaar 2021
donderdag 28 januari
donderdag 25 februari
donderdag 25 maart