Laden Programma

< Terug naar programma

Blik op nieuw seizoen, bericht van de Filmhuiscommissie

21 april 09:30 - 31 augustus 22:30

Gegevens

Begin:
21 april 09:30
Einde:
31 augustus 22:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , ,

De filmhuiscommissie hoopt in september 2021 weer van start te kunnen gaan met de filmavonden die dit najaar op de laatste donderdagen van september (30/9/21), oktober (28/10/21) en november (25/11/21) zullen plaatsvinden.
Vanwege financieel/technische redenen die samenhangen met de eisen die gesteld worden door de filmverhuurservice aan de vertoning van een film kunnen wij op dit moment nog niet de namen van de te vertonen films aangeven.
In de betreffende maand zal de titel van de te vertonen film, aan het begin van die maand,  bekend worden gemaakt op de website van De Woudkapel en in de nieuwsbrief van het filmhuis.
Dit alles uiteraard onder voorbehoud,  gezien de eisen die de overheid in het najaar aan bijeenkomsten mogelijk zal stellen.

Aan de deur zullen geen kaartjes meer worden verkocht; kaartjes kunnen alleen vooraf via internet geregeld worden: www.woudkapel.nl/programma. Zoek de betreffende film en daarna klikt u op de oranje knop Bestel kaarten waarna u wordt doorgelinkt naar Ticketkantoor waar u de kaarten kunt afrekenen.

Wij wensen u een mooi voorjaar en een heerlijke zomer en hopen u allen in goede gezondheid in september terug te zien.

Vriendelijke groet,
De filmhuiscommissie,

Adriana Elffers, Elsbeth von Meijenfeldt, Mieke Loeff, Olga Roomer, Nanda Stroband, Riette Muller en Christine van den Wijngaart