Laden Programma

< Terug naar programma

Expositie – Narziss Goldmund (pseudoniem Daan)

30 augustus - 27 oktober

Gegevens

Begin:
30 augustus
Einde:
27 oktober
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , ,

Kunst is religie en religie is kunst

Narziss vertelt: “Kunst en religie drukken zich beide uit via de gelaagde taal van de symbolen. Deze tentoonstelling biedt een collage van beeldend werk, fotografie en teksten, geïnspireerd op misschien wel het belangrijkste westerse symbool: het (christelijke) kruis. Ontdek bij uzelf hoe het kruis in úw onderbewuste ligt opgeslagen en wat dit symbool in verschillende verschijningen bij u opwekt. Ervaar de mystieke taal van symbolen en het hierin opgeslagen ‘weten’.
Buiten vindt u beeldend werk, binnen fotografie, beide omringd door citaten en teksten. Hiermee kunt u zich onderdompelen in ‘de wereld van het kruis’ en hier zal ik verder ingaan op het motto ‘Kunst is religie en religie is kunst’.”

Op vrijdag 24 september vertelt Narziss tijdens het licht vrijdagmiddagprogramma (van 15.30 – 17.30 uur) meer over zijn expositie en heet u van harte welkom. Aanmelding voor deze bijeenkomst kan via een e-mail naar opgeven@woudkapel.nl. Deelname is gratis.

U bent van harte welkom om De Woudkapel te bezoeken.
Tijdens het bezoek wordt u gevraagd 1,5 meter afstand te houden.

U kunt een afspraak hiervoor maken door een mail te sturen (klik op één van de namen) naar Valerie de Zwaan of naar Meta Henkes.
We kijken erg uit naar uw komst! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.