Laden Programma

< Terug naar programma

Expositie – ALLEEN OP AFSPRAAK – Annemarie van der Sluys-van Slooten ‘Schilderijen waar je vrolijk van wordt’

1 maart - 10 mei

Gegevens

Begin:
1 maart
Einde:
10 mei
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , ,

Van 1 maart tot 10 mei 2021exposeert Annemarie van der Sluys-van Slooten met Schilderijen waar je vrolijk van wordt in de Woudkapel.

LET OP: In verband met de coronamaatregelen kunt u deze expositie alleen op afspraak bezoeken.
U kunt een afspraak hiervoor maken door een mail te sturen (klik op één van de namen) naar Valerie de Zwaan of naar Meta Henkes.

Landschappen uit het zonnige zuiden, bootjes in Loosdrecht, bloemen in de lente of zomer en verrassende collages geven een goed gevoel. Altijd heldere kleuren en technieken, zoals aquarel, acryl en rietpen, vaak geïnspireerd door Matisse, van Gogh, het blauw van Yves Klein en de luchten van Benner. Zelf vindt Annemarie dat zij haar doel bereikt heeft indien je na het bekijken van haar werk je je vrolijk voelt.

De Woudkapel organiseert regelmatig exposities. Deze zijn tijdens de openingsuren, rondom lezingen en andere bijeenkomsten te bekijken. Daar waar mogelijk wordt een verband gelegd tussen de exposities en de activiteiten uit het programma. Wanneer de kunstenaar aanwezig zal zijn om de tentoonstelling te openen, dan wordt dit bekend gemaakt via de website.