Laden Programma

« Gehele Programma

Dienst met Evelijne Swinkels

17 juli 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
17 juli
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , , , , ,

Organisator

communicatie@woudkapel.nl
E-mail:
communicatie@woudkapel.nl

In tegenstelling tot wat in het programmaboekje staat vermeld, gaat vandaag Evelijne Swinkels-Braaksma voor in de dienst.

Evelijne is remonstrants predikant, van 2015 tot 2020 werkzaam bij de Vrijzinnigen Baarn en Soest. Sinds het najaar van 2020 is zij de vaste predikant van de Protestantse Sint Maartenskerk in Ophemert.
Ze studeerde van 1982 tot 1988 in Leiden Godgeleerdheid en Klassieke Talen en was vele jaren docent Levensbeschouwing, Grieks en Latijn. In 2001 startte zij haar eigen praktijk als freelance trainer en begeleider in (opdracht van) verschillende organisaties en instellingen.  Aandachtsgebieden zijn persoonlijke ontwikkeling, communicatie, leiderschap en zingeving.
Van 2011 tot 2014 volgde zij de kerkelijke opleiding aan het Remonstrants Seminarium.
“In mijn werken met mensen zie ik steeds weer dat elk mens een diep verlangen heeft om zelf richting en inhoud aan het leven te geven. Juist als je lijkt vast te lopen of met lege handen lijkt te staan bij moeilijke vragen of beslissingen in je leven loop ik graag een stukje met je op. Om samen met jou te kijken naar wat belangrijk is in jouw leven, naar wie je ten diepste bent en wilt zijn. Om met plezier en passie je eigen leven en carrière te kunnen vormgeven.
Ik zie de ontmoeting als ‘moeder van alle interventies’ en inspireer graag met vragen, verhalen en gedichten. Inmiddels verschenen drie dichtbundels van mijn hand: ´Als mijn piano wil ik zingen´, ‘Rafelranden van licht’ en ‘Heimwee naar het Wad’.
Samen met mijn zoon reis ik het land door met onze poëzie- en muziekvoorstelling ‘Manna voor de ziel’ “.

Organist is Jan Siemons.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.

KLIK HIER VOOR DE LITURGIE BIJ DEZE DIENST (op dit moment nog niet beschikbaar.)
Klik hier voor de livestream.

De zondagochtendbijeenkomsten zijn vrij te bezoeken of online te volgen. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. Dat kan via onze QR-code onderaan. Je scant de QR-code met je smartphone (met de camera, scanner van je bankieren-app of een speciale QR-code lezer). Daarna kun je de link van je eigen bank kiezen en het bedrag invoeren. De code is ook in De Woudkapel aanwezig.
Wil je liever direct naar ons bankrekeningnummer overmaken? Stort je bijdrage dan op IBAN NL62INGB0000100463 t.n.v. De Woudkapel, onder vermelding van “vrijwillige bijdrage”.
Alvast hartelijk dank voor je ondersteuning van ons programma!