Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Dienst met Johan Goud – max. 30 pers. + livestream

13 juni 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , , , ,

Wegens de coronamaatregelen kunnen er maximaal 30 personen live aanwezig zijn.
U kunt zich in de week voorafgaande aan de zondagactiviteit voor maximaal 2 personen aanmelden (uiterlijk de zaterdag ervoor om 12.00 uur), middels een mail  naar opgeven@woudkapel.nl. Geef ook aan of u met meerdere personen uit één huishouden komt. Blijf alstublieft thuis als u (lichte) verkoudheidsklachten heeft.
Er wordt een deelnemerslijst opgesteld, waarbij we zo eerlijk mogelijk de toewijzingen doen. Er wordt ook telkens gekeken wie al eerder een plek heeft gekregen. Zo denken we alle aanmelders een eerlijke kans op een plek te geven.

Mondkapjes zijn verplicht tijdens het verplaatsen naar en van uw stoel.

De dienst wordt tevens uitgezonden via livestream. Klik hier voor de link naar de livestream.
Deze dienst wordt verzorgd door Johan Goud.

Johan Goud (1950) groeide op in Dordrecht, studeerde theologie en filosofie in Amsterdam (VU) en Tübingen, promoveerde cum laude in Leiden. Hij was remonstrants predikant in Eindhoven en Zuid-Limburg (1984-1990) en vanaf 1990 in Den Haag. Daarnaast was hij vanaf 1999 bijzonder hoogleraar in vrijzinnige godsdienstfilosofie, vanaf 2009 gewoon hoogleraar in theologische esthetica, beide aan de Universiteit Utrecht.
Na zijn emeritaat was hij in 2015-2016 interim-predikant in de gemeente Twente. Hij is daar vanaf januari 2017 post-emeritair aangesteld als ‘godsdienstfilosoof met bijzondere opdracht’.
Johan Goud schreef en redigeerde vele boeken en artikelen, over filosofische en theologische thema’s, levensbeschouwing en literatuur.
Organist is Gerard Zwart.

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.