Laden Programma

« Alle Programma

Dienst met Ellen Kruyt

14 augustus 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
14 augustus
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , , ,

Ellen Kruyt (1954) is Coach voor Leven en Werk; extramuraal geestelijk verzorger, mindfulnesstrainer en gespreksleider bij ethische dilemma’s.
Zij volgde studies op het gebied van mens en gezondheid en mens en arbeid. Vervolgens maakte zij de ommezwaai naar de studie Theologie en Levensbeschouwing aan het OVP te Bilthoven en aan de Hogeschool Amsterdam. Tot slot volgde zij het Seminarie, wederom aan het OVP.
Na jarenlange ervaring in de zorg en het bedrijfsleven als verpleegkundige en HR-adviseur was zij als geestelijk verzorger ruim 10 jaar werkzaam binnen de verpleeghuissector (VVT) in Leiden. Trefwoorden in haar werk zijn: palliatieve zorg, dementie, rouw- en verlieservaringen, levensvragen.
Sinds januari 2021 is zij met veel plezier en passie werkzaam via haar eigen praktijk LEVEN met LEV. Daarnaast is zij verbonden aan het Centrum voor Levensvragen Zuid-Holland Noord. Naast individuele gesprekken gaat zij voor bij enkele vrijzinnige gemeenten in het land, in verpleeghuizen en geeft workshops en lezingen.

Organist is Gerard Zwart.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.