Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Ontmoeten op zondag – klankschalen met Erik Karsemeijer

27 oktober 2019 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
27 oktober 2019
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , , , , ,

De laatste zondag van de maand staat bij De Woudkapel in het teken van elkaar ontmoeten. Centraal staat de interactie met elkaar vanuit het thema ‘oefenen in verbondenheid’. Op zondag 27 september geeft Erik Karsemeijer een ‘boventoon concert’.

Erik Karsemeijer geeft sinds 1995 boventoonzangles en muziekmeditatie via verschillende instanties; Concerten met gongs, klankschalen, percussie en boventoonzang, Hij verzorgt seminars over de helende kwaliteiten van klank aan o.a.: muziekscholen, new age centra, yogascholen, instanties voor mentaal en fysiek gehandicapte mensen, hospices, spirituele scholen en culturele instellingen.

Hij werkt zowel met groepen als individueel aan stem- en klankbewustzijn en drijft een praktijk voor Psycho- Klanktherapie betreffende hulp d.m.v. stressreductie bij overspanning, traumaverwerking en groeiprocessen.

(In het Woudkapel programmaboekje werd eerder aangekondigd dat Tim Torré deze ochtend zou verzorgen: Tim Torré heeft helaas om gezondheidsredenen moeten afzeggen).

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.  Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Collecte bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.