Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Ontmoeten op zondag – met het Jeugd Strijkorkest Bilthoven

26 januari 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,

met medewerking van
Joke op ‘t Land en Annemarie Konijnenburg

Deze Ontmoetingszondag wordt georganiseerd m.m.v. het Jeugd Strijkorkest.  Kinderen en jongeren zijn van harte welkom! Aanwezigen kunnen meegenieten van hun (samen)spel, mee zingen en ook meedoen via andere activiteiten. Ook zullen er enkele extra instrumenten beschikbaar zijn om mee te spelen. We zullen ervaren hoe fijn het is om elkaar te ontmoeten via de muziek!

Begeleiding: Annemarie Konijnenburg en Joke op ‘t Land.  Annemarie speelt o.a. in het befaamde Radio Filharmonisch Orkest en het Woud Ensemble en treedt regelmatig op in het Concertgebouw. Zij startte samen met Joke op ‘t Land het Jeugd Strijkorkest in Bilthoven, dat al enige jaren onder Joke’s enthousiaste leiding staat. Joke heeft een bloeiende lespraktijk in Bilthoven.
Meer informatie: jeugdstrijkorkestbilthoven@gmail.com

De laatste zondag van de maand staat bij De Woudkapel in het teken van elkaar ontmoeten. Centraal staat de interactie met elkaar vanuit het thema ‘oefenen in verbondenheid’.

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.  Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Vrijwillige bij de deur. Na afloop is er koffie en thee.