Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Bezinningssamenkomst met Ton van der Kroon

19 april 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorieën:
,
Evenementen Tags:
,

In navolging van overheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus zijn ALLE activiteiten in de Woudkapel t/m 1 juni geannuleerd.

HEEL DE WERELD

Deze ochtend neemt Ton u aan de hand van zijn nieuwste boek ‘Heel de Wereld’ mee op reis: een innerlijke en uiterlijke reis, via meditatie, muziek, anekdotes en verhalen. Verhalen die inzicht geven in de grote uitdaging die ons als mensheid momenteel te wachten staat.

We staan als mensheid op een kantelpunt. Gaan we het redden of gaan we ten onder aan onze eigen creatie?

Ton van der Kroon, schrijver, medium en workshopgever, reist al jaren de hele wereld rond. Van Schotland tot Noord Korea, van België tot Iran, en van India tot Israël; overal vindt hij puzzelstukken die aan de grondslag liggen van onze samenleving. Uit alle mythen, oude religies en spirituele tradities komt één duidelijke boodschap naar voren: we staan aan de vooravond van een grote transformatie. Daarvoor is het nodig dat we niet alleen onszelf helen, maar ook de wereld helen. Cruciale sleutel daarvoor is de terugkeer van ‘het vrouwelijke’ en een nieuwe balans tussen mannen en vrouwen.

Ton van der Kroon schreef eerder: De Terugkeer van de Koning (1996), Boek der Liefde (1998), De Mystieke Roos (2003), De Zevende Poort (2006), Het Labyrint van de Tijd (2008), De Meesters van Shambhala (2013), Dagboek Gaza (2015), Lichtwerkers gevraagd! (2014) en Heilige Relaties, Heilige Sexualiteit (2016).

Iedere tweede zondag van de maand is er een Bezinningssamenkomst in De Woudkapel. Na afloop dialoog met toehoorders. De bijeenkomst wordt altijd ondersteund met live muziek (Jan Siemons, orgel; Liesbeth Feikema, hobo).

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.  Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Uw vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na afloop is er koffie en thee.