Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Binnenwereld Buitenwereld – gespreksgroep

6 mei 20:00 - 22:00

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, , , , , , , , ,
Kosten:
v.a. €8,00

In navolging van overheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus zijn ALLE activiteiten in de Woudkapel t/m 1 juni geannuleerd.

Voorganger Pieter Lootsma verzorgt ook dit seizoen weer een aantal gespreksgroepen in kleine kring. Daar is altijd veel belangstelling voor. Pieter Lootsma is de vaste voorganger van De Woudkapel en hij is een ervaren en inspirerende gespreksleider. Open gespreksgroep waarin gesproken wordt over hoe gebeurtenissen uit de actualiteit ons persoonlijk raken. De deelnemers krijgen de dag van tevoren een tekst toegezonden. Deelnemen kan per avond. Aanmelding van tevoren verdient de voorkeur i.v.m. het toezenden van de tekst. Bij deze open gespreksgroepen kunt u per keer beslissen wel of niet te komen. De deelnemers ontvangen de dag tevoren een kort tekst per e-mail die tot doel heeft het gesprek op gang te helpen. Aanmelding vooraf is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Aanmelden open groepen 
Wij stellen het op prijs indien u kaarten bestelt via de website. U kunt zich ook vooraf aanmelden via e-mail: opgeven@woudkapel.nl en contant betalen aan de deur.

BINNENWERELD BUITENWERELD – open groep, los te bezoeken
Eens per maand op woensdagavond 20.00-22.00 uur.
Data: 4 sept, 2 okt, 6 nov, 4 dec 2019, 5 feb, 4 mrt, 1 april, 6 mei 2020
Met passepartout en ook los te bezoeken.
Kosten: passepartout €45,- voor leden en €55,- voor niet-leden of respectievelijk €8,- en €10,- per keer.