Laden Programma

< Terug naar programma

  • Dit event is voorbij.

Bezinningssamenkomst met Annemiek Vera

14 april 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
Annemiek Vera: Kijk op verbinding
Muziek: Annemiek Hereijgers en Jan Simons: Fluit en Orgel

Iedere tweede zondag van de maand is er een Bezinningssamenkomst in De Woudkapel. Na afloop dialoog met toehoorders. De bijeenkomst wordt altijd ondersteund met live muziek.

Houden we onze gemoedstoestanden, gevoelens en innerlijke kwaliteiten verborgen? Doen we dit uit angst om niet te kunnen voldoen aan wat anderen van ons verwachten? Durven we in verbinding te treden met onszelf, met de ander? En hoe doe je dit dan?

Door middel van voorbeelden uit kunst, muziek en poëzie waarin de toehoorders direct betrokken worden, nodigt Annemiek je uit, iets van verbinding daadwerkelijk mee te maken.

In haar portretten tracht zij ook iets te verbeelden van de roerselen van de mens, als spiegel van de ziel, waarmee zij beroep probeert te doen op het gevoel van compassie of het invoelende vermogen van de toeschouwer.

Annemiek geeft les aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, is geïnteresseerd in Muzische Werkvormen, Systemisch waarnemen en ze spreekt hier graag over. Haar schilderijen zijn getoond in diverse musea en opgenomen in privécollecties, bedrijfscollecties en instellingen.

Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.  Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Uw vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na afloop is er koffie en thee.