Laden Programma

< Terug naar programma

Bezinningssamenkomst met Annemiek Vera

14 april 10:30 - 11:30

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
Annemiek Vera: De stilte behouden
Muziek: Annemiek Hereijgers en Jan Simons: Fluit en Orgel

Iedere tweede zondag van de maand is er een Bezinningssamenkomst in De Woudkapel. Na afloop dialoog met toehoorders. De bijeenkomst wordt altijd ondersteund met live muziek.

Veel van onze gemoedstoestanden, gevoelens en innerlijke kwaliteiten houden we verborgen. We doen dit uit angst om niet te kunnen voldoen aan wat anderen van ons verwachten. Deze angst verhindert dat we onze werkelijke ik laten zien en daarmee onze kwetsbaarheid. Maar wanneer je wat uit angst verborgen blijft een plek geeft, bevrijd je je als het ware van een sluier om je gedrag, die je kleiner maakt dan je in werkelijkheid bent.

Ik laat in mijn portretten zien dat er niet direct zichtbare lagen zijn, die zoveel schoonheid bevatten en ontroering kunnen oproepen. 
Annemiek geeft les aan Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.… Haar schilderijen hangen in diverse musea  en in privé huizen en instellingen.
Zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.  Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Uw vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na afloop is er koffie en thee.